Om Kikut

Her oppe finner du flott høyfjellsstemning og en ekstraordinær beliggenhet i et av Norges beste hytteområder.

Kikut ligger ca. 4 kilometer sør for Geilo sentrum og området ligger 1010 meter over havet.

Det er fantastiske skiløyper rett utenfor leilighetene til Ustetind, Tuvaseter, Ruperanden og Sangerfjell. Enten du legger turen dit eller innover mot de hvite viddene på Hardangervidda, så er det fantastisk utsikt og godt preparerte skispor.

Kikutheisene er knyttet sammen med de andre skianleggene på Geilo, som tilsammen har 40 bakker og 18 heiser. Skianlegget ligger i umiddelbar nærhet og har fine tilbud til både store og små. Alle i familien kan ha det fint her på sine egne premisser, med eget barneområde med adskilt akebakke og skibåndet som er et saktegående “skiteppe”. Moro og enkelt! Videre finner du blant annet Kikutparken som unge og håpefulle gjerne trives veldig godt i. Kikutparken har rails, bokser, rør, jibbeboxer, hopp og poole.

Både sommer og høst er det mange turmuligheter til fots og på sykkel. Det er fine turområder, og kommer man opp mot Kikuttoppen møter du en storslått utsikt mot Hallingskarvet. Skulle man kvie seg for å legge ut på tur på egen hånd, så finnes det også muligheter for guidede fjellturer. Det finnes mange naturskjønne rundturer på sykkel og Geilolia Sykkelpark tilbyr forskjellige løyper i flott og variert fjellterreng. Det finnes også en egen sommerpark
som tilbyr blant annet egen høydepark, mini klatrepark, slakk line mm.

På Vestlia er det en 9-hulls golfbane hvor det også er muligheter for bowling, bading på Eventyrbadet og et Lekeland. Det er enkel kommunikasjon til Geilo med buss og tog.