Om leilighetene

60-105 effektive kvadratmetere. 2-3 soverom.

Nøkkelferdige leiligheter med gode kvaliteter. Gode planløsninger gjør mye for opplevelsen av arealet. I en lettstelt leilighet er det lett å både kommer og dra. Alle leilighetene får innvendig bod for praktisk oppbevaring av ski og sykler. Parkeringsplass i underetasjen er inkludert i prisen. I tillegg er det felles gjesteparkering. Det er lagt stor vekt på å skape moderne men lune leiligheter i behagelige og samstemte farger. 

Terrassedøren bringer deg ut i naturen.

Med dør fra stuen kommer du direkte ut til den fine terrassen. Alle leilighetene er sydvendte med gode solforhold. Utsikten følger med. Store vinduer sørger for masse lys og godt utsyn.

Energigjerrig og gode løsninger.

Leilighetene er energigjerrige og er godt utstyrt. Det er lagt ekstra omtanke i innendørsmiljøet. Balansert ventilasjon sørger for godt klima og jevn temperatur. Enstavs eikeparkett er standard i alle rom der hvor det ikke er fliser med varmekabler. Gulvene blir myke og lune. Varmekabler i stue og kjøkken er standard. 

Integrerte hvitevarer gjør kjøkkenet ekstra praktisk  og plassen er utnyttet maksimalt. Biopeis sørger for ekstra kos på kjølige dager.